Rigtig hjertelig​ velkommen! 

Uanset om du er nybegynder eller allerede har stiftet bekendskab med Pickleball, så er denne festival skræddersyet specielt til dig!


Kom og få en helt speciel dag med en masse gode kampe på tværs af niveauer, inspiration til den daglige træning, tips omkring udstyr og ikke mindst muligheden for at knytte nye bekendskaber indenfor sporten.


Der er plads til i alt 40 spillere, og vi tør godt garantere at du tager herfra med det allerstørste smil på læberne og er blevet en masse erfaringer og venskaber rigere!


Vi har paddles som du kan låne, så det eneste du skal medbringe er dit sportstøj, dit gode humør og ikke mindst lysten til at blive udfordret! 


Ud over en fantastisk oplevelse, så får også du en lille gave, og din tilmelding skal ske senest den 29. august 2020 via formularen her under.


Vi glæder os til at se dig!

TEAM ODENSE PICKLEBALL

Tilmelding


Arrangør:

Odense Pickleball

Firmaidræt Odense


Sted:

FKS Hallen

Tranehøjen 5

5250 Odense SV.


Tidspunkt:

5. september 2020

10:00-16:00


Betaling:

Kr. 125,-
Kontant 

MobilePay til 7667 RA


For spørgsmål:

Udvalgsformand

Kristian Hammerum

+45 29 80 80 44

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Kære afsender. Tusind tak for din tilmelding til Pickleball Festival 2020! Vi glæder os til at se dig, og hvis du har spørgsmål så er du altid velkommen til at kontakte koordinator Kristian Hammerum på mobil 29 80 80 44 eller via e-mail [email protected] Med venlig hilsen Team Odense Pickleball